Praktisk info

  • Henvendelse

Receptionen er åben for personlig henvendelse:

mandag, tirsdag og torsdag, fredag: kl. 09:00 - 12.00

onsdag kl. 13:00 - 16.00

OBS: al tidsbestilling og akutte problematikker skal visiteres over telefonen først. Det er ikke muligt at møde personligt op uden aftalt tid, medmindre andet er aftalt med klinikken.

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem kl. 8-9 sidder Cathrine på telefonen i forhold til råd, vejledning, akutte problematikker og korte faglige vurderinger, på tlf.: 33 24 00 96

Tidsbestilling og fornyelse af medicin skal ske i sekretærens telefontid mellem 9-12, onsdage mellem 13-16.

OBS: for medicinfornyelse, læs afsnittet "Klinikkens Retningslinjer" i forhold til hvornår du skal ringe til os.

Ved akut opstået og uopsættelig sygdom udenfor vores telefontid på hverdage mellem 8-16 (onsdage 13-16), henvises der til vagttelefonen på tlf.: 70 20 23 63. Vagttelefonen passes på skift af forskellige læger på Vesterbro, hvorfor det nødvendigvis ikke nogen der kender til dig eller din journal, der besvarer telefonen.

Ved akut og uopsættelig sygdom mellem 16.00-08.00 henvises der til 1813. OBS: Dette gælder ikke for problematikker der kan vente til lægen åbner, altså som ikke er livstruende eller akut farlige.

  • Ankomst

Når du ankommer til klinikken skal Sygesikringsbeviset registreres ved at køre kortet gennem kortlæseren ved indgangen.
Denne har 2 funktioner:

1. Det bliver registreret i vores system at du er ankommet. Så kan vi se du er klar til at blive kaldt ind.

2. Når kortet registreres kan sygesikringen se at du har været her. Det bruges til kontrol af lægehuset. Hvis kortet ikke registreres, vil vi ikke blive honoreret for vores arbejde.

Hvis du har mistet dit sygesikringskort, eller det er gået i stykker, skal du henvende dig hos din kommune på borgerservice for at få det erstattet. Du kan også downloade appen 'Sundhedskortet' på din telefon, da vi SKAL registrere et kort.

  • OBS: Vi får ikke automatisk besked om nyt telefonnummer eller e-mail, hvorfor det er vigtigt du kontakter os hvis dette ændres. Du kan sende os en e-konsultation med info herom.